Het ‘nieuwe reizen’ anno 2021

We zijn ons er heel erg van bewust dat reizen sinds 2021, niet meer vanzelfsprekend is, en heel wat angst inboezemt.

We weten ook dat veel mensen hunkeren naar zon, vrijheid en even zorgeloos genieten. Ondanks de angst voelen velen onder ons de nood om even te vluchten uit deze onnatuurlijke ‘gevangenschap’. Helaas lijkt het erop dat we dit jaar nog een overgangsjaar zal zijn, en we misschien toch nog op een andere manier zullen moeten reizen.

Wellicht stel je je daar heel wat vragen bij. Vanuit Lavinia hebben wij op een aantal vragen geanticipeerd. We lijsten er graag enkele op, in de hoop dat dit je vakantie-keuze vereenvoudigt. Deze lijst is zeker niet volledig. Aarzel dan ook niet om ons alsnog te contacteren.

Bron : Codefear.com

 

Q : Verlies ik mijn aanbetaling als mijn vlucht plots wordt geannuleerd ?

Bron : Thailandblog.com

 

Lavinia : “We stellen ons zoveel mogelijk flexibel op. Dit betekent dat je mogelijks je vlucht een dag later of vroeger kan nemen, en alsnog bij ons kan verblijven. In ieder geval kan je met ons contact opnemen, en bekijken we samen de opties. Zo kun je alles rustig op een rijtje zetten om te beslissen of je op ons voorstel ingaat.”

 

 

Bron : pro-development

Q : Wat als de opgelegde maatregelen het ons onmogelijk maken om naar Spanje te reizen ?

Lavinia : “Wij appreciëren het feit dat je zoveel vertrouwen in ons stelt om toch te boeken in 2021, ondanks deze onzekere tijden, en willen ook dat vertrouwen waard zijn. We zullen je dan ook enkele voorstellen doen zodat je zelf de keuze kan maken om onmiddellijk om te boeken naar een latere datum, een voucher te kiezen, of om je centen terug te laten overmaken”: Dit geldt enkel op vertoon van een geldig vaccinatiecertificaat, in het andere geval gelden de annuleringsvoorwaarden van bij de boeking.

 

Bron : Pinterest.com

Q : En wat met de vliegreis ?

Lavinia : “De luchthaven van Alicante is een erg georganiseerde luchthaven, waar alles heel vlot verloopt. Zeker als je vooraf incheckt, maar ook bij je aankomst zijn er geen ellenlange wachttijden of lange rijen.”

 

 

Q : Het is belangrijk om zo weinig mogelijk nauwe contacten te hebben. Ik wil dan ook voldoende afstand kunnen bewaren op elk moment dat ik dat wens.

Lavinia : “Vooreerst is Lavinia zeer kleinschalig, met een maximum bezetting van om en bij de 12 personen wanneer alle villa’s volzet zijn. Onze villa’s zijn zo georiënteerd, dat er minstens 230 meter afstand in vogelvlucht is tussen de villa’s onderling. Elke villa beschikt over een eigen bemeubeld privé terras en bovendien hebben we twee ruime zwembaden en een enorme tuin, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om afgezonderd te genieten van de rust en stilte.”

Q : Ik wil liever zo weinig mogelijk de deur uit om boodschappen te doen als het niet nodig is.

Bron : Istockphoto

 

Lavinia : “Wij hebben een boodschappenservice, en doen voor jou de boodschappen wanneer je dit wenst. We hebben ook een mooi aanbod van eigenbereide producten (zoals yoghurt, jam, versgebakken brood, olijven,…) We zijn volop onze groentetuin aan het uitbreiden en composteren om dagverse, biologische groenten te kunnen aanbieden en er staan heel wat fruitbomen.

Wij hebben altijd een ruime voorraad aan water, dranken en de meeste basisproducten die je dan bij ons kunt aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat je eigenlijk nooit inkopen hoeft te doen.”

 

 

 

Q : Ook als de restaurants open zouden zijn, voel ik me niet veilig genoeg om uit eten te gaan.

Lavinia : “Het is begrijpelijk dat je liever niet de drukte opzoekt, en liever ‘thuis’ eet. Wij komen hieraan tegemoet met een aanbod van verschillende mogelijkheden.

Zo blijven wij onze befaamde ontbijten en ‘live cookings· organiseren.

Ons buitenterras is ruim genoeg om voldoende afstand te houden tussen de verschillende tafeltjes, en worden uiteraard telkens goed ontsmet.

In de buitenlucht eten is bovendien veel veiliger dan binnen. Het micro-klimaat in Alicante maakt het mogelijk om tot in de latere uren toch nog buiten te eten.

 

 

 

We breiden onze maaltijdservice uit met aan huis geleverde maaltijden. Zo kan je ook gezellig op je eigen terras van een heerlijk diner genieten.

 

 

 

 

 

Verder roepen we de ‘Hola Wien! box’ in het leven. We bezorgen je een pakket ingrediënten mét recept, zodat je op een mum van tijd zelf een lekkere maaltijd op tafel kunt toveren. Je hoeft heus geen keukenpiet te zijn of niet urenlang in de keuken te staan tijdens je welverdiende vakantie.

Daarnaast verhuren we barbecue stelletjes of teppanyaki platen mét desgewenst vlees en groenten, zodat je gezellig aan tafel kan kokerellen. “

 

 

 

 

Q : Voor het ontbijt wil ik echt de deur niet uit elke ochtend.

Lavinia : “Annemie kan elke ochtend vers brood voor je bakken. Met onze eigenbereide jam, yoghurt of granola, en een vers geperst glaasje jus d’orange, kan je ochtend niet meer stuk. Wim brengt het met veel plezier tot bij je villa, op het gevraagde uur.”

 

 

Q : Ik wil ook niet de hele dag aan het zwembad liggen, een beetje beweging zou me goed doen.

Lavinia : “Van zodra je ons domein langs de achterzijde verlaat, kom je in een prachtig natuurgebied van wel 500.000 m² waar je urenlang kan gaan wandelen, zelfs naakt. Je ziet er amper een levende ziel.

Hou je het liever rustig, dan kan je een balletje gooien op onze spiksplinternieuwe petanque-baan, of je amuseren met de sjoelbak of met het hamertjesspel.”

 

 

Q : Ik hou niet zo van beweging, maar wil ook wel wat om handen hebben.

Lavinia : “We hebben een ruim aanbod aan gezelschapspellen, boeken en stripverhalen. Je kan dus makkelijk je zinnen verzetten zonder enige inspanning.”

Q : Jullie hebben wellness voorzieningen, maar is dat wel veilig?

Lavinia : “Zolang het gevaar op corona blijft sluimeren, worden zowel de sauna als de jacuzzi op afspraak, en individueel per reisgezelschap gereserveerd. Op die wijze kunnen we altijd nauwkeurig ontsmetten zoals het hoort, voor en na elk gebruik.”

 

Q : Wij willen af en toe wel eens een uitstap maken, maar zijn bezorgd over de mogelijke drukte.

Lavinia : “Het is inderdaad een goed idee om grote drukte te vermijden. Er zijn tal van mogelijkheden in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken, en waar het bovendien niet druk is. Wij kunnen je hierin zeker adviseren.”

 

“Ons belangrijkste doel is om jou te ont-zorgen

en een onvergetelijke naaktvakantie te bezorgen!”

Wim en Annemie

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com