Een dagje wellnessbeleving in onze oase van rust: puur genieten

Ben je naturistisch en woon je in de buurt, of ben je in de buurt op vakantie, dan kan je voor een dagje komen genieten van alle faciliteiten op ons domein en dit tussen 10 u en 20 u.

Omdat we kleinschalig willen blijven, zorgen we ervoor dat er nooit meer dan 14 recreanten aanwezig zijn, inclusief onze gasten die hier verblijven. Op die manier wordt de rust op het park en aan de zwembaden ook gegarandeerd.

 

Wat bieden we aan ?

Je kunt heerlijk genieten van de weldadige warmte van de zon op je blote huid en de wind in je haren, met volledige privacy op ons prachtige domein met zijn schitterende tuin. Je kunt een ganse dag ‘blootgewoon’ gebruik maken van alle faciliteiten die Lavinia aanbiedt.

 

 

 

 

In de ligzetels er rond is het zalig vertoeven in de zon of onder een parasol, terwijl je enkel de natuur rondom je hoort. ’s Zomers is het ook heerlijk verkoelen in één van de twee zwembaden.

 

Wil je gebruik maken van onze wellness? Ook dat kan, de sauna met gezellige rustruimte en regenbaden is vrij toegankelijk. Na een verfrissende douche kan je heerlijk wegdromen in de ruime jacuzzi van waaruit je adembenemende vergezichten hebt op de zee en de bergen.

 

 

Je kunt er op ontdekkingstocht in de kleurrijke tuin (45a) en kennis maken met exotische planten, bomen en cactussen. Je vindt er vast wel een gezellig hoekje om te mijmeren, of een hangmat om lekker in weg te dommelen.

 

 

Krijg je honger of dorst, dan zak je gewoon af naar het terras aan de bar waar je smaakpapillen verwend worden met huisgemaakte lekkernijen voor een schappelijke prijs. Je hebt er een magnifiek uitzicht waardoor je zintuigen extra verwend worden. Of je maakt gebruik van de honestybar en neemt je drankje mee naar het zwembad.

 

Kortom : ook met een dagpas geniet je bij ons met al je zintuigen !

Boeken Dagpas

 

Enkele afspraken…

Om jouw beleving én die van onze vaste gasten in een optimale sfeer te laten verlopen willen we enkele afspraken maken.

Net zoals vakantiegangers die een verblijf boeken gelden voor jou dezelfde huisregels. Enkele ervan vind je hier.

Wanneer je enkel voor 1 dagje komt, vragen we je de privacy van de gasten te respecteren en dus de terrassen en de huisjes niet te betreden, tenzij je daartoe wordt uitgenodigd. Er is ruimte genoeg aan de zwembaden en in de tuin om te zonnen en te relaxen.

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar kunnen enkel onder begeleiding van een volwassene toegang krijgen tot het resort.

We voorzien de mogelijkheid om een snack of slaatje te nuttigen op het terras, het is dan ook niet toegelaten om eigen drank of picknick mee te brengen. De honestybar werkt via het systeem van eerlijkheid : je neemt een drankje en noteert dit. Achteraf wordt dit afgerekend.

Waar koop ik een dagpas en wat kost het me?

Je kunt enkel een dagpas verkrijgen via ons boekingssysteem op de website (knop onderaan deze pagina). Pas wanneer je een bevestiging via mail ontvangt, is je plaatsje verzekerd. Je krijgt een uniek reserveringsnummer waarmee je toegang krijgt tot het domein. Als het niet mogelijk is om op een bepaalde dag te boeken, dan zijn er voor die dag geen dagpassen meer beschikbaar.

De toegang voor een volledige dag is 20 € per persoon of 35 € voor een koppel en het bedrag wordt cash vereffend bij aankomst.

Het gebruik van een strandlaken is in de prijs inbegrepen. Slippers hebben we niet, dus die breng je best mee van thuis.

Een lunch of slaatje van de dag (12 €) boek je op voorhand, samen met je reservatie, want we werken met verse producten. Gewone snacks of hapjes zijn altijd verkrijgbaar op het moment zelf en moeten niet besteld worden op voorhand.

Hou er rekening mee dat we niet beschikken over een betaalterminal, en je dus enkel cash kunt betalen voor je dagpas en je verbruik in de bar.

We hopen je snel te ontmoeten !

Boeken Dagpas

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com