FAQ

Bieden jullie ontbijt aan?

Ontbijt is niet inbegrepen in de huur van de villa. Zo ben je vrij om te kiezen of je gebruik wil maken van deze service. Wij hebben een ontbijtformule waarbij elke ochtend eenheerlijk ontbijt op maat in je villa gebracht wordt. De avond vooraf geef je door wat je de ochtend erop graag wil eten. Dagelijks bakken we zelf brood, en bieden we tal van huisgemaakte produkten aan, zoals yoghurt, jam en granola. Op zondag mag het net iets meer zijn, en kan je om 9.30 samen met de andere gasten ontbijten.

Bieden jullie lunch aan?

Op dit moment bieden we dit niet standaard aan, maar in overleg is dit wel af en toe mogelijk. Bv de dag van aankomst en vertrek.

Kan ik bij jullie dineren?

We bieden halfpension formule aan waarbij we 5 maal per week zelf koken. Voor de prijs van 26 € per persoon kan je genieten van een heerlijk 3-gangenmenu. We werken met verse (seizoensprodukten) met een zeer grote variëteit aan gerechten. De maaltijden zijn licht en gezond met een eigenzinnige toets van ‘chef Ana’. Alles bereid volgens de opgelegde hygiënische normen. Annemie vindt het een uitdaging om tegemoet te komen aan mensen met allergiën, vegetarische eters, of mensen die iets echt niet lusten. Via ons invulformulier voor aankomst vragen wij hier specifiek naar. Aarzel niet om contact op te nemen.

Op dagen dat er niet gekook wordt heb je de mogelijkheid om een bbq stelletje te huren met of zonder vlees, vis en garnituur. Of we geven je tips voor lekkere restaurantjes.

Moet ik vooraf al doorgeven of ik wel of niet wil++ dineren bij jullie ?

Hoe sneller je doorgeeft of je ook mee-eet, hoe makkelijker het is om in te spelen op je wensen, en hoe makkelijker we ons kunnen organiseren. Je krijgt een voordeliger prijs als je vooraf voor de ontbijt-formule of diner formule kiest.

We begrijpen uiteraard wel dat het soms moeilijk is om alles te plannen. Het is dus ook wel mogelijk om ter plaatse twee dagen tot daags voordien pas in te schrijven.

Wat houdt de boodschappenservice in ?

We hebben een groot aantal produkten vast in voorraadm zodat je niet altijd naar de winkel hoeft te rennen. Denk maar aan hygiëne produkten, anti-muggen produkten, zonnemelk, after-sun, toiletpapier… of etenswaren.

Uiteraard kan je ook alle huisbereide produkten hier ter plaatse aanschaffen. In het seizoen kan je verse groenten en fruit uit de tuin kopen. (enkel volgens aanbod)

We hebben een uitgebreide keuze aan bieren, wijnen en frisdranken. Wim is hierbij graag je gids.

Wat is dat ‘de honestybar´?

Het is een systeem dat puur op eerlijkheid berust, en waarbij je drank naar keuze kan nemen. Je schrijft gewoon op wat je verbruikt, en dit wordt bij de eindafrekening mee afgerekend. Makkelijk toch? Onze honestybar staat in de grote bar, die 24/24 open is.

Is het noodzakelijk om een auto te nemen?

Alles hangt af van hoe jij je vakantie wil invullen. Huurwagens zijn duur geworden, dus moet je afwegen wat je wil gaan doen tijdens je vakantie.

In de strikte zin hoef je de poort van ons park niet uit te gaan, als je dat niet wil. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. We hebben een ontbijtservice, een boodschappen service, elke dag mogelijkheid tot diner. Op dagen dat er niet gekookt wordt, zorgen wij met plezier voor een taxi die je komt ophalen.

Als je bereid bent om een korte wandeling te maken tot aan de stad (ongeveer 5 km) kan je vlot met de bus of tram naar Alicante of langsheen de kust reizen tot voorbij Benidorm.

Ik wil liever geen auto huren, hoe raak ik tot bij jullie?

Wij bieden een shuttle dienst aan van de luchthaven tot in Lavinia. De prijs per enkele rit is afhankelijk van het tijdstip. 35 € tussen 10 u en 18 u, en 50 € tussen voor 10 u en na 18 u. Geef ons steeds je vluchtnummer door, dan kunnen wij de vlucht opvolgen. Net na de landing bel je ons op, en spreken we verder met je af.

Uiteraard kan je ook een taxi nemen. Zorg er dan wel voor dat je ons adres bij de hand hebt. Taxi chauffeurs spreken vaak enkel Spaans, en lijken de weg tot bij ons soms moeilijk te vinden.

Wat als ik ziek word tijdens mijn verblijf ?

Laat ons hopen dat dit niet gebeurt uiteraard.

Kleine verzorgingen kunnen we zelf behandelen. De eerste hulp huis-en tuin-koffer staat ter beschikking in de sauna ruimte. Dagelijkse medicatie als paracetamol hebben wij ook in huis.

Het is belangrijk om altijd je ziekte- en reisverzekeringskaart en gegevens bij te hebben. In geval van semi-urgente medische nood, brengen wij je persoonlijk tot in het privé ziekenhuis van Elche op 20 minuten rijden. We fungeren graag als tolk mocht dat nodig zijn.

Zorg altijd dat onze gegevens in je telefoon geprogrammeerd staan, zodat je ons altijd kan bellen mocht dat nodig zijn.

In geval van dringende medische hulp kan je 112 bellen, of doen wij dat voor jou.

Hoe kan ik best communiceren met jullie?

Gewone vragen en zaken die je wil doorgeven, doe je altijd via mail .  En niet via Social Media, Whatsapp of Messenger. Zo kunnen we alles netjes bijhouden en structureren, en is het risico op het mislopen van communicatie kleiner.

Heb je vragen waar je onmiddellijk een antwoord op wil, dan kan je best via whatsapp bellen (dat is gratis). Omdat het niet altijd mogelijk is om onmiddellijk uitgebreid op je vragen te antwoorden omdat we met de gasten bezig zijn, dan spreken we een geschikt moment af.

NIEUWE VRAGEN :

Huisdieren

Verblijf van minder dan 7 dagen

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com