TERUG NAAR OVERZICHT

Infobrochure

18 juli, 2020

Hallo lieve gasten,

Welkom  in ons kleine naturistische paradijs. De komende periode is er één waar je zintuigen toch heel wat werk zullen hebben en je helemaal tot rust zal kunnen komen.

Wij zijn Annemie & Wim, en zijn heel toegankelijk. De minste vraag of onduidelijkheid beantwoorden wij graag. Aarzel dus niet.

Services

Onze passie is jullie ont-zorgen en zien genieten. Daarom bieden wij naast de villaverhuur tal van diensten aan, sommige inbegrepen, andere mits opleg (met €-tekentje):

Wifi

Er zijn enkele Wifi-routers over het domein:

Zo hebben wij het graag…onze huisregels

Naaktbeleving

In de regel geldt dat je altijd naakt bent op het domein van zodra het weer het toelaat. Wanneer je je niet comfortabel voelt om naakt te eten, kan je eventueel een omslagdoek omdoen op het terras. Voor kinderen en jongeren die volop in een ontwikkelingsfase zitten, stellen wij ons flexibel op.  Voel je je onwennig omdat dit je eerste naturistische vakantie is, dan geven wij jou graag wat meer uitleg. Ook op onze website besteden we daar extra aandacht aan (artikel : Eerste keer ?).

Er liggen strandlakens, kamerjassen en hamamdoeken in je villa. Omwille van de hygiëne is het verplicht om altijd iets onder je te leggen in de huisjes en op de stoelen, in de ligzetels en in de hangmatten buiten.

Gezellige, familiale en open sfeer

Wij wonen zelf op het domein en leven ook graag naakt. We willen een familiale, gezellige sfeer creëren waarin wij zelf ook deel uitmaken van de beleving van onze gasten. Daarom eten wij ook mee met tijdens de live cookings. Op die manier leren we jullie beter kennen, en kunnen we beter tegemoet komen aan persoonlijke noden en wensen.  Aan de andere kant houden we ook rekening met hoe iedere gast zijn vakantie wil beleven.

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwste blogberichten? Schrijf je dan nu in om de laatste updates te ontvangen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com