Nieuw 2022 * Penthouse Sensación

Penthouse Sensación, een korte voorstelling :

Onze spiksplinternieuwe accomodatie bevindt zich helemaal achterin ons resort, net boven villa Mirada. Het is het hoogstgelegen punt van Lavinia. Je dwaalt er via de tuin en het zwembad, langsheen de groententuin via een nieuw aangelegd pad naar de private inkom van de Sensación. We halen een enorm voordeel uit het feit dat we tegen de flank van een heuvel aan liggen. Geen hoogbouwflat dus, maar eigenlijk zelfs maar een anderhalve verdieping hoog. Je hebt er wél alle voordelen van, zoals het mooiste uitzicht op het bovenzwembad en de tuin, en verder gelegen de zee en de omliggende bergen.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van 45 m², lijkt misschien niet gigantisch groot. Maar dank zij de vele ramen op het noorden – onder andere via een picture window – heb je als het ware een infinity-gevoel. Je waant je werkelijk in het decor van de bergen wanneer je aan de keukentafel geniet van je kopje koffie bij het ontbijt. Je ziet hoe de zon haar wisselend licht werpt op de bergtoppen. Om het ruimtegevoel te creëren, integreerden we de keukenhoek in de woonkamer. Als je ’s morgens ontwaakt en de rolluiken ophaalt, lonkt het helderblauwe zwembad en de mooi aangelegde tuin je naar buiten.

Als je rekent dat over de volledige oppervlakte van het appartement een gigantisch, en volledig privé dakterras ligt, dan voel je je hier zeker de koning te rijk. We hebben het terras volledig ingericht met een lounge-gedeelte, ligbedden en tuinmeubilair. In de volgende weken wordt nog een schaduwplekje gecreëerd. 360 ° view, rondom rond enkel maar schoonheid, daar wordt een mens alleen maar blij van. 🙂

Het penthouse werd ingericht met de upcycling idee. Heel veel elementen zijn van de hand van Annemie, en werden met passie en creativiteit opgewaardeerd tot unieke stukken. Elk ervan heeft zijn eigen verhaal, vaak een verhaal dat dateert van in de periode waarin we het totaal onderkomen domein kochten.

Ook dit nieuwste logeerplekje werd volledig ingericht met een aangename zithoek, tv met chromecast en uitstekende internetverbinding.

Het 2 meter lange en comfortabele boxspringbed, verzekert je van een verkwikkende nachtrust.

Ook de keuken werd volledig ingericht met een ruime koelkast/diepvries, kookplaat, oven, combi-microgolf, toaster, Dolce Gusto apparaat en waterkoker. We kozen bewust om geen vaatwasser te installeren omdat we ruimte belangrijker vonden. Wist je dat je trouwens volledig half pension kon bijboeken?

We laten je graag zelf Penthouse Sensación ontdekken via ons eigenste Youtube kanaal, in het volgende filmpje van de hand van de master producer, Wim, himself… Enjoy!!

Voorstellingsfilmpje (december ’22):

The Making of… filmpje (februari ’22)

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com