Nieuws

LAST-MINUTES  2020

De aanbieding om de laatste gaatjes in de kalender 2020 op te vullen is bijna afgelopen (31/10/20). Gasten die hun frisse of druilerige weer dit jaar nog inwisselen voor het mediterrane Alicante kunnen genieten van een korting van 10% op hun verblijf van minstens 7 dagen. Kortingscode op de boekingspagina: LASTMIN20

Win tot 1.000 € vakantiebudget voor een verblijf in Lavinia in 2021

Elke “post-covid-lockdown”-gast in 2020 gaat met zijn netto “verblijfswaarde” (beperkt tot 1.000 €) de trommel in. Na het seizoenseinde van 2020 zal een onschuldige hand een winnaar van de vakantiecheque trekken. Indien de winnaar al een verblijf in 2021 zou geboekt hebben, dan zal de vakantiecheque ook in 2022 geldig zijn.

VROEGBOEKKORTING  2021

Gasten die hun vakantie 2021 nu reeds reserveren, kunnen genieten van een vroegboekkorting van 10%. Kortingscode op de boekingspagina: VROEGBOEK21   Deze aanbieding is geldig tot 31/10/20.

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!

Bij Lavinia Naturist Resort prijkt het Prettig Bloot-logo aan de muur. Organisaties met de Prettig Bloot-accreditatie hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid  hoog in het vaandel staan. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In deze brochure lees je wat je als gast op een Prettig Bloot-locatie mag verwachten.

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com