Het laatste Lavinia-nieuws

Een jaar na de Blootkompas Award…

Wat was dit een erkenning van jewelste van onze gasten… Accommodatie van het jaar 2020 en dat als starter tussen 180 door de NFN gekende naturistische accommodaties op deze aardbol. Tussen stuk voor stuk goede accommodaties van hardwerkende collega’s… Maar 2020 is afgelopen. Wij gunnen de award 2021 graag aan een collega en koesteren ons exemplaar. Stiekem willen we ooit nog eens de award in de wacht slepen, maar zelfs deze trofee kan nooit het warme en voldaan gevoel evenaren dat gasten creëren door het uitspreken van hun beleving.

Lees onze nieuwe Q&A rond

het “nieuwe reizen” anno 2021

Bekendmaking van de “Win Je Reis 2020 Terug In 2021”

Bekijk de lottrekking op YouTube

Oudjaar ? Verjaardag ? Valentijn ? Jubileum ? Incentive ? …

Verras je partner, familielid, vriend of kennis met een gepersonaliseerde Lavinia Regalo-bon (= geschenkbon). De waarde kan door jou zelf gekozen worden, met een minimum van 1 coupon (50 €). Hiermee kan de gelukkige zijn of haar verblijf zelf kiezen en betalen.

Meer info

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!

Bij Lavinia Naturist Resort prijkt het Prettig Bloot-logo aan de muur. Organisaties met de Prettig Bloot-accreditatie hebben de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid  hoog in het vaandel staan. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In deze brochure lees je wat je als gast op een Prettig Bloot-locatie mag verwachten.

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com