Omgeving

Lusten zonder lasten

Ons resort is uitstekend gelegen. Het heeft van alles de lusten, maar dan zonder de lasten. Zo is de luchthaven maar op een kwartier rijden, maar is in de verste verte geen vliegtuig te horen. Voor wie met de wagen naar Lavinia komt, de AP7 is nu tolvrij van Noord-Spanje tot Alicante. Bovendien is de A7 maar op 1 kilometer van ons resort, maar alweer enkel het voordeel, want de AP7 rijdt in een tunnel ter hoogte van Lavinia. Zo liggen we ook dichtbij de stad San Vicente del Raspeig (5 minuten) die alle faciliteiten heeft, maar hebben we de drukte niet. De voorzijde van Lavinia ligt immers aan het uiteinde van een rustige residentiële wijk. De achterzijde ligt dan weer in rustig heuvelachtig tot berglandschap.

Zo is de nabijheid van Alicante met zijn 1.500 restaurantjes de gemakkelijke keuze als Annemie niet kookt en je in koken zelf ook geen zin hebt

Uitstappen

Nick & Lins, zonder twijfel het tofste en gekstse rondreizend naturisten koppel maakt leuke filmpjes over onze omgeving, leuke dorpjes, bezienswaardigheden, naaktstranden, enz.

Alicante (15 min van Lavinia)

Altea (40 min van Lavinia)

Benidorm (30 min van Lavinia)

Racó del Conill (35 min van Lavinia)

 

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com