Ontdek…

Virtuele reis door Lavinia Naturist Resort

Promo Y23 M04 – Lavinia.mp4 from Lavinia Naturist Resort on Vimeo.

Lavinia Naturist Resort in duizend woorden

Lavina Naturist Resort is een kleine oase van groen, gelegen op een heuvel met een prachtig zicht op de Middellandse Zee en op het Spaanse Alicante dat slechts op een kwartiertje rijden ligt. Achter het resort ligt een natuurdomein van wel 500.000 m² waar je urenlang naakt kan wandelen in de rotsachtige bergen, en die je onmiddellijk betreedt via het achterpoortje van het domein.  Door de uitzonderlijke ligging aan de Costa Calida, heerst er een micro-klimaat, waardoor je het hele jaar rond naakt kan recreëren. Doordat er 320 zonnedagen per jaar zijn -dit zijn dagen waarop de zon minimum 6 uur schijnt- halen de temperaturen zelfs in de winter vaak 20 graden in de schaduw. Bovendien blijft het hier bijna een uur langer licht ’s avonds.

Binnen een straal van 40 minuten rijden vind je een tiental naaktstranden, met elk een eigen uitstraling. Voor elk wat wils dus. In de omgeving van maximum 1 uur rijden, is er heel wat te doen. Zoals het witte dorp Altea, het kasteel van Alicante, de gekleurde huisjes in Villajojosa, de watervallen van Algar, het stuwmeer van Guadalest, de zoutvlaktes van Torrevieja, de palmenstad Elche en zoveel meer.

Van zodra je de poort van Lavinia binnenstapt, merk je de uitzonderlijke rust die er heerst, en hoor je de natuur tot leven komen. Je wordt er verwelkomd door ons, die zelf ook volledig naakt leven, wonen en werken. Wat je direct opvalt is de prachtige Mediterrane tuin, met zeldzame planten, bomen, cactussen, en palmbomen die heel erg zuiders aanvoelen en je een instant vakantie-gevoel geven. Het hele jaar door vind je er de meest uiteenlopende kleuren in de altijd aanwezige bloemen die vele vlinders aantrekken.

Verspreid op het domein liggen 5 villa’s waarvan wij de centrale villa bewonen. De andere 4 worden als vakantievilla verhuurd, en liggen verspreid op de heuvel, waardoor het altijd een beetje ‘klimmen’ is. Het is dus niet geschikt voor mensen die erg moeilijk te been zijn. De woningen zijn zo ingeplant dat ze voldoende privacy bieden met een eigen -al dan niet overdekt- terras met eigen ligbedjes en tuinmeubilair. Alle villa’s werden in 2019 na een leegstand van meer dan 10 jaar volledig vernieuwd en ogen fris en net.  Je hoeft zelf niets mee te brengen, want er werd overal aan gedacht ; er zijn handdoeken, douchegel en shampoo, strandlakens, hamamdoeken, opgedekte bedden, en ook in de keuken is alles voorhanden. De kwaliteitsvolle boxspring-bedden zijn met hun 2 meter lengte ook uiterst geschikt voor grotere mensen.

 

Om het je makkelijk te maken wordt er voorzien dat je de eerste dag de deur niet uit hoeft te gaan, want alles is aanwezig of kan besteld worden op het resort, ook een snack. Kortom, je kunt je koffer neerplanten van zodra je aankomt, je kledij uitdoen en beginnen genieten vanaf het eerste moment van de zon en het water.

Met veel plezier ontzorgen wij jou met onze standaard half pensionformule. Dagelijks verwennen we je met een a la carte ontbijt aan de villa. Op zondag is er een uitgebreid ontbijtbuffet op het terras.

Op het gemeenschappelijk terras schuif je vijf maal per week aan voor het diner, en kan je genieten van het prachtige uitzicht terwijl je, pratend met de andere gasten, al je zintuigen verwent met het lekkere eten en een glaasje wijn. Op donderdag en zondag koken wij niet, en kan je de stad Alicante intrekken met zijn vele restaurantjes.

Op het domein zelf zijn er echte wellness-faciliteiten ; er zijn twee ruime zwembaden, er is een gezellig ingerichte sauna met relax-ruimte met douches en scrub-zout, en nog maar net werd ook een ruime jacuzzi geplaatst met zicht op zee en de heuvel vlak naast het domein. Het hele domein biedt voldoende privacy, waardoor je overal comfortabel naakt kunt recreëren, ook als je nog wat onwennig bent. Aan de zwembaden zijn er ruime zonneplekjes, en matrassen waarmee je heerlijk in het heldere water kunt dobberen.

De zwembaden hebben beiden een zoutwaterpomp waarvan het water is te vergelijken met je eigen traanvocht, en dus niet zout smaakt. Het water voelt verrassend zacht als fluweel en is uiterst gezond voor huid en haar.

Verder is er een ruim aanbod aan gezelschapsspelen en boeken, houten buitenspelen als Kubb, sjoelen, hamertjesspel, en ook jeu de boules baan. Af en toe wordt er zelfs een heuse ‘cinema’ ingericht in de bar, of buiten.

Onze sterkte is mensen samen te brengen in een ongedwongen, natuurlijke sfeer. We creeëren de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten, écht te ontmoeten.
Een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn, zoals hij is. Zelf genieten wij enorm van deze talrijke ontmoetingen met talrijke mensen uit de hele wereld.
Bovendien vinden we het heerlijk om jouw als gast in de watten te leggen, zoals we vrienden zouden ontvangen.

 

Welkom @ Lavinia Naturist Resort !

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com