Programma Regalo

Oudjaar ? Verjaardag ? Valentijn ? Jubileum ? Incentive ? …

 

Verras je partner, familielid, vriend of kennis met een gepersonaliseerde Lavinia Regalo-bon (= geschenkbon). De waarde kan door jou zelf gekozen worden, met een minimum van 1 coupon (50 €). Hiermee kan de gelukkige zijn of haar verblijf zelf kiezen en betalen.

Hoe werkt het ?

 1. Je stuurt ons een mailtje (via de knop hieronder) met je gegevens, eventueel met een verzoek erbij, en het aantal bonnen dat je wenst.
 2. Mits wat extra informatie of foto’s die je meestuurt kunnen wij de bon personaliseren. Je mag natuurlijk ook zelf iets in elkaar knutselen met een leuke afbeelding of foto.
 3. Nadat de betaling ontvangen is, maken wij de Regalo-bon (met unieke code) en bezorgen die jou via mail, samen met de instructies.
 4. Jij bezorgt de Regalo-bon aan de gelukkige.
 5. De ontvanger kiest zelf in welke periode en villa hij op vakantie wil komen. Als hij zijn vakantie definitief wil vastleggen, boekt hij via de homepage van de Lavinia Naturist Resort, via de “Boek nu” knop rechtsboven, en vervolledigt zijn reservering door zijn unieke kortingscode in te vullen.
 6. Het bedrag van de Regalo-bon wordt dan automatisch in mindering gebracht van het totaal bedrag van de gekozen vakantie.
 7. Mocht het bedrag van de reservatie kleiner zijn dan het bedrag van de Regalo-bon, dan wordt het eventuele restsaldo op een nieuwe Regalo-bon bezorgd, op naam van de boeker.

 

Voorwaarden

 1. De normale boekingsvoorwaarden van Lavinia blijven geldig.
 2. De Regalo-bon is onmiddellijk inwisselbaar voor een vakantieverblijf.
 3. De Regalo-bon is 3 jaar geldig volgend op de datum van aankoop.
 4. De Regalo-bon kan uitsluitend in het reserveringsproces gebruikt worden, en is dus enkel te gebruiken voor de villahuur, de poetsdienst en eventuele opties aangeboden bij het reserveringsproces.
 5. De Regalo-bon is niet terug betaalbaar.
 6. Als het bedrag van de Regalo-bon hoger is dan het bedrag van de gekozen vakantie, dan wordt na deze vakantie het restant op een nieuwe Regalo-bon ingeschreven voor een volgende vakantie.

 

 

Geschenkbonnen bestellen

 

Bekijk het BocaBoca-programma

 

Of sluit dit venster om terug naar de nieuwsbrief te gaan…

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com