Plan Generoso

Aanbod : Peter- of meterschap

Lavinia betekent voor jou net dat ietsje meer, én je hebt een budget om hierin te investeren?

Dan wil je een van onze deelprojecten misschien tot jouw project ‘dopen’, en via een peter-of meterschap in een heel specifiek groter plan investeren. Je weet wel ; het gezellig, nostalgisch klinkende peterschap zoals dat van een olifant in de zoo bv😉. Zo zou jij één van onze, op stapel staande ontwerpen kunnen adopteren. In ruil bieden wij jou uiteraard een op-maat-gemaakt-voordeel aan. Gepersonaliseerd, net zoals je het bij ons altijd gewoon bent geweest. Wees gerust, we komen geen olifant in je voortuin plaatsen, maar doen je wel een leuk voordeel, waar jij ook écht iets aan hebt.

Onze voorlopige lijst met geplande bestedingen willen we graag even benoemen. De ene investering is al wat noodzakelijker dan de andere, maar een minder essentieel plan, kan voor jou net datgene zijn waar jij een meerwaarde in ziet. Daarom staan wij ook open voor andere ideeën, die wij dan na grondig overleg met ons tweetjes, al dan niet openstellen voor peter-meterschap. Uiteraard blijven wij bij dit alles voortdurend onze eigenheid en die van Lavinia bewaken.

Deze winter staat alvast het professionaliseren van de keuken, en het uitbreiden van onze groentetuin op de agenda. Dit betekent : nog versere en lekkerdere maaltijden, gezellig samenzijn met andere Lavinia-Amigos, en genieten van het unieke uitzicht vanop ons terras. Onze droom is, om dat ineens te koppelen aan het inrichten van een groot overdekt terras/bar (in de huidige buitenkeuken), dat op koelere momenten ook dichtgemaakt kan worden. Zo kunnen ook de gasten in het vroege voor- of late najaar blijvend genieten van onze ‘legendarische’ live-cookings. Ben jij die leven genietende Bourgondiër die zichzelf en onze toekomstige gasten dit wil laten beleven, dan is dit misschien iets waar jij financieel aan wil bijdragen.

 

Enkele gasten gaven ook aan dat ze af en toe wel eens een balletje zouden willen gooien, en ook wijzelf hadden graag vorm gegeven aan een heuse ‘jeu de boules-baan’. We hebben er zelfs al een leuk plaatsje voor, achter villa Mirada. We willen er een gezellig plekje van maken, waar het leuk is om samen met de andere gasten petanque te spelen. Ben je gek op de sfeer van het spel, dan kan dit jouw peter-meterschap waard zijn.

 

 

Omdat we de natuur heel erg genegen zijn, willen we in een misschien iets verdere toekomst zonnepanelen plaatsen. In een microklimaat met gemiddeld 320 dagen van meer dan 6 uur zon, is het gewoon doodzonde om dit niet te benutten. De meest geschikte plek hiervoor is het dak van villa Mirada, dat dan wel wat moet verbouwd worden. Dat biedt dan weer de opportuniteit dat we plots ook een ruime, toegankelijke zolder krijgen die we kunnen uitbouwen tot een rustige polyvalente ruimte met een prachtig zicht op het resort en het natuurlandschap aan onze achterzijde.

 

Stel je je al voor dat we daar samen formule 1 of EK/WK voetbal kunnen kijken op groot scherm, of schoonheidsbehandelingen kunnen laten geven, of workshops organiseren. Het zou dan ook voor families of vrienden interessanter kunnen zijn om het hele complex privé af te huren.

Je ziet; we barsten van de ideeën en energie om Lavinia alleen maar completer en nog aangenamer te maken voor onze gasten.

Er zijn echter ook een aantal dringender onderhoudswerken die ook een zeker budget vragen : zo hebben de zwembaden schade die moet hersteld worden, de relaxruimte in de sauna moet opgefrist worden, en er zijn natuurlijk de terugkerende onderhoudskosten het gehele complex.

Peter of meter worden doe je niet door over één nacht ijs te gaan. Het is best wel iets om grondig over na te denken, en om hierover persoonlijk van gedachten te wisselen. Daarom staan we je heel graag te woord, zonder enige verplichting of wat dan ook. Video bellen kan hier mogelijks al heel wat soelaas brengen.

Verzoek om meer info

 

Of sluit dit venster om naar de nieuwsbrief terug te keren…

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com