Zo hebben we het graag

Naaktbeleving

In de regel geldt dat je altijd naakt bent op het domein van zodra het weer het toelaat, ook aan tafel. Wanneer je je niet comfortabel voelt om naakt te eten, kan je eventueel een omslagdoek omdoen op het terras. Voor kinderen en jongeren die volop in een ontwikkelingsfase zitten, stellen wij ons flexibel op.  Voel je je onwennig omdat dit je eerste naturistische vakantie is, dan geven wij jou graag wat meer uitleg. Ook op onze website besteden we daar extra aandacht aan. (artikel : Eerste keer ?)

Er liggen strandlakens, kamerjassen en hamamdoeken in je villa. Omwille van de hygiëne is het verplicht om altijd iets onder je te leggen in de huisjes en op de stoelen, in de ligzetels en in de hangmatten buiten.

Gezellige, familiale en open sfeer

Wij wonen zelf op het domein en leven ook graag naakt. We willen een familiale, gezellige sfeer creëren waarin wij zelf ook deel uitmaken van de beleving van onze gasten. Daarom eten wij ook mee met tijdens de diners op het terras. Op die manier leren we jullie beter kennen, en kunnen we beter tegemoet komen aan persoonlijke noden en wensen.  Aan de andere kant houden we ook rekening met hoe iedere gast zijn vakantie wil beleven.

Je kunt in alle vrijheid kiezen om wel of niet deel te nemen aan het sociale gebeuren. Voel je je lekkerder in je eigen privé villa en terras, dan is dit voor ons ook prima. Voel je vooral thuis, en doe waar jij je het best bij voelt.

Ons motto is open communicatie. Als je een bedenking, een opmerking of een klacht hebt, aarzel dan nooit om ons aan te spreken. Zo kunnen we kort op de bal spelen en een oplossing aanbieden. Heb je tips om onze service te verbeteren, dan horen we het heel graag. We zouden het immers bijzonder jammer vinden dat je met een probleem of tekort in de knoop blijft zitten gedurende je vakantie, terwijl wij het mogelijks hadden kunnen verhelpen.

Wij staan graag voor jou klaar, 24/7, en hebben daarom ook een beetje nood aan rust. Wij nemen dan ook doorgaans een siësta, zoals het in Spanje gebruikelijk is, tussen 14 u en 16 u. We laden dan even onze batterijen  op, zodat we nadien weer volop voor jullie paraat kunnen staan.

Meestal doen wij de boeken toe tussen 22u en 23u, en trekken we ons terug voor onze nachtrust. Tijdens deze siësta en nachtrust blijven wij bereikbaar voor dringende zaken. We maken tijdens onze siësta af en toe ook eens gebruik van het zwembad, de sauna of de jacuzzi 😉. Eén dag per week nemen we een dagje vrij. Wanneer we dit plannen, laten we je dit gedurende je verblijf weten. Dit staat ook aangekondigd in Lavinia’s weekagenda.

Wij kozen ervoor om in ons resort een oase van rust te creëren. Daarom vragen we geen luide muziek te spelen, en de nachtrust van onze gasten te respecteren door na 23 uur het geluidsniveau te temperen. Wij laten geen wagens toe op het resort, wijzelf doen dit enkel om de vele en de zware boodschappen naar boven te rijden. In het doodlopende stuk is de parkeerstrook privé eigendom van onze buurman. Wij respecteren zijn verzoek om hier niet te parkeren. Net om de hoek is er voldoende ruimte om de wagen te parkeren.

Buddy, ons golfkarretje is er vooral om de bagage van aankomende gasten naar boven te rijden, en om ons te helpen bij onderhoudstaken.

Ontbijt, diners en honestybar

Elke ochtend kan je een ontbijt à la carte bestellen bij Annemie. Dagelijks kan je een keuze maken uit een ruim assortiment van versgebakken brood, en diverse huisbereide produkten. De volledige lijst kan je via de QR code op onze website vinden. De avond voordien, geef je gewoon door wat je graag wil, en vanaf 9u bezorgen wij je ontbijt met de glimlach op je privé terras. Op zondag is er een uitgebreid buffet op het terras.

Vijf maal per week kan je mee-eten met ons, en met de andere gasten op Liv’s terras, naast de bar. Chef-kok van dienst is Annemie, die met heel veel passie uiterst gevarieerde, huisbereide en verse gerechten op tafel brengt. Als je dat wil, kan je 1 van onze half-pension formules kiezen.

Wij werken op basis van vertrouwen. De honestybar – de etalage-koelkast – is dag en nacht toegankelijk. Je neemt wat je wil, en noteert dit op het kaartje aan de zijkant van de koelkast. Wij houden alles bij, en pas op het einde van je verblijf betaal je de rekening. Makkelijk toch?

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com