Waarom is Oma Bloot ?

Hou je ervan om de blog te lezen, en wil je méér ?

Annemie (ofte Ana) brengt in september een heus autobiografisch boekje uit met de klinkende naam : “Waarom is Oma Bloot?”

Dit is geen kinderboek, maar wel het verhaal van een moeizame zoektocht naar zelfaanvaarding, zelfliefde, puurheid, echtheid en ontplooiing. Het loskomen van het juk van haar verleden, en vooral de groei naar de vrouw wie ze werkelijk is.

“De ultieme zelfaanvaarding uit zich in mijn totaal nieuwe levensstijl : het naturisme. De vrijheid om mijn lichaam niet als een last te zien, maar als een deel van wie ik ben. Mét de vetrolletjes, mét alle onvolkomenheden. Het is het lichaam dat mijn kinderen gebaard heeft, gevoed heeft, en daar ben ik trots op.”, aldus Ana.

Het boek

  • Titel: Waarom is Oma Bloot ?
  • Genre: Autobiografisch
  • Uitvoering: Gekleurde, verharde kaft, 60 p.

Inkijkexemplaar – omslag

  • Prijs: 18 € waarbij we 1 € schenken aan Rode Neuzen Dag, een goed doel dat ijvert voor het psychisch welzijn van jongeren.
  • Je kan kiezen tussen afhalen of verzenden. Afhalen in Lavinia is gratis, ook bij de 2 satellieten (voor België is dit in Zoersel en voor Nederland is dit Helmond). De verzendingskost voor België en Nederland bedraagt 5 €, andere landen zullen op aanvraag worden bekeken.

Hoe bestellen ?

Het gaat om een éénmalige druk en we werkten we met voorinschrijvingen. Wil je zeker zijn dat je nog een exemplaar kan bemachtigen, laat het ons weten via de omslag-knop. Je krijgt dan een mailtje terug met instructies.

De drukker heeft de boeken afgeleverd. De oplage is beperkt, snel wezen is de boodschap.

Veel leesplezier!

Annemie

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com