Never Done This?

Waarschijnlijk vraag je je af hoe je naakt op vakantie gaat zonder je onwennig te voelen.

Weet dat het voor elke nudist ooit een eerste keer was en dat iedereen door een korte fase gaat van onwennigheid en onzekerheid.

Omdat we jouw eerste stappen als naakt recreant als een positieve ervaring willen laten beleven, zorgen we er op ons vakantieverblijf voor dat de drempel zo laag mogelijk gehouden wordt.

We willen jou vooral een gevoel van vrijheid geven waarbij alles kan en niets moet, zolang er maar respect is voor de andere gasten en voor de natuur.

Kleding optioneel of naakt verplicht ?

In de regel geldt dat je naakt recreëert op het hele domein. Wanneer je je echter niet comfortabel voelt om naakt te eten, dan kan een omslagdoek gebruikt worden. Ook voor jongeren in ontwikkeling zijn stellen wij ons coulant op.

Wellicht stel je je ook vragen rond hygiëne. Het is gebruikelijk dat je altijd een handdoek of doek onder je legt wanneer je gaat zitten of zonnen, ook in de villa die je huurt. Je krijgt gratis handdoeken, hammamdoek en badjas ter beschikking in je villa.

Onder naturisten bestaan ongeschreven regels dat er niet gestaard wordt naar elkaar, dit is trouwens altijd ongepast, of je nu gekleed bent of niet. Ook fotograferen of filmen is enkel toegelaten met uitdrukkelijke toestemming van de andere.

Seksuele daden en ongepast gedrag staan volledig los van naturisme, en worden dus ook niet geduld in de gemeenschappelijke ruimtes. Seksualiteit behoort volledig tot de privésfeer.

Onze ervaring is dat naturisten een enorm groot respect hebben voor zichzelf en voor anderen, dus ook voor jou wanneer je je voor de eerste keer blootgeeft.

Vrijheid

Ervaar de vrijheid om de warmte van de zon te voelen op je naakte huid, voel hoe de zachte bries en het verkoelende water je lichaam omringen…

Eens je dit aan de lijve hebt ondervonden zal je dit opnieuw willen beleven en zal je hoogstwaarschijnlijk opnieuw zo vakantie willen nemen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op,

Annemie en Wim

Lees ook eens “de 8 beste eerste-keer-bestemmingen volgens Nick & Lins van Naked Wanderings, overigens een uitstekende gids over naturisme en naturistische bestemmingen.


Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com