Lees & luister wat de pers over Lavinia schrijft

Annemie en Wim zijn erg trots op de bekroning van BlootKompas! als beste accommodatie voor nudisten. — © IF

BEVEREN –

Al voor de derde keer is naturistenresort Lavinia verkozen tot beste accommodatie van het jaar door BlootKompas!. Het Beverse koppel Annemie en Wim is apetrots dat hun droomproject zo aanslaat.

Een kleine vijf jaar geleden vertrokken Annemie en Wim uit Beveren naar de zon nabij het Spaanse Alicante. Ze kochten er een domein dat verwoest was door krakers en bouwden het om tot een resort voor mensen die graag naakt rondlopen.

Lavinia Naturist Resort wordt sindsdien bejubeld door de gasten, die hen een gemiddelde score van 9,8/10 geven. BlootKompas!, een locatievinder en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd, heeft Lavinia nu voor het derde jaar op rij gekroond als beste accommodatie van het jaar.

Warm gevoel

“We krijgen het enorm warm van de mooie reviews die onze gasten neerschreven”, vertellen Annemie en Wim. “Uiteraard zijn we trots en dankbaar dat we al voor de derde keer deze blijk van waardering mogen ontvangen van de Nederlandse Federatie voor Nudisten.”

“Het is voor onze toekomstige gasten zo belangrijk om te weten waar we voor staan, en wat ze mogen verwachten bij een vakantie in Lavinia. Daarom zijn reviews zo belangrijk. Hoe duidelijker ons concept is, des te bewuster onze gasten voor een vakantie bij ons kiezen, en des te beter hun verwachtingen worden vervuld. Maar waar het echt om draait in Lavinia, is een ontspannen thuisgevoel creëren en samen met de gasten mooie herinneringen schrijven.”

 

Blootkompas.nl – 17/01/2020

Blootkompas.nl – 17/01/2020

Lavinia wint de Blootkompas! award “Accommodatie van het jaar 2020″, het hoogst gewaardeerd naturistisch hotel, resort, B&B via reviews van zijn gasten, uitgereikt door de Nederlandse Federatie voor Naturisme NFN – Blootkompas!. Lees verder

 

Naked Wanderings – 9/09/2019

Wij hadden het genoegen Nick en Lins op bezoek te hebben. Nick en Lins, een gezond gek en sympathiek jong naturisten paar dat full-time de wereld rond reist op zoek naar de beste plaatsen om naakt te zijn en te reizen, en meer te leren over naturisme en nudisme en die kennis en ervaring met de wereld te delen. Lees op hun boeiende website hun review over Lavinia.

Meer informatie over Nick & Lins en hun project Naked Wanderings vind je hier.

Radio 2 – 29/01/2020

Wim werd geïnterviewd door Radio 2. Lees het online artikel en luister hier naar een fragment op Radio2.

Het Nieuwsblad – 5/02/2020

Het Nieuwsblad meldt: Wim & Annemie openen naturistenresort in Spanje en vallen meteen in de prijzen. Het volledige artikel vind je hier.

Uit! (NFN) – 3/01/2020

Lees het artikel in Uit! van de pen van Katrien Dedeken met foto’s door de lens van Filip Naudts, over onze sprong naar een eigen B&B.

Athena – 6/10/2019

De redactie van Athena publiceerde volgend mooi artikel, gekleurd met enkele foto’s van de Belgische fotograaf  Filip Naudts.

Cover & artikel

Meer informatie over Athena is te vinden op hun website

British Naturism Magazine – 6/11/2019

Sheryn en Andrew kwamen op prospectie om Lavinia te ‘proeven’ en te beleven als gasten en schreven het artikel Lovely Lavinia in het British Naturism Magazine.

De Beverse klok – 3/4/2020

We werden geïnterviewd door Gerda, de redactrice van de Beverse Klok. Lees hier het artikel.

Meer informatie over de Beverse klok vind je hier.

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com