Lees wat andere gasten ervaren hebben

Blootkompas!

Blootkompas! is de locatiezoeker / reviewsite van de NFN, de Nederlandse federatie voor naturisme. In april 2023 won Lavinia voor de 3de keer de prestigieuze Blootkompas! Award en is hiermee uitgeroepen tot beste accommodatie van 2021, nadat we in 2020 en 2021 ook al deze trofee naar Alicante mee namen.

Lees de Blootkompas reviews. Een kleine greep…

“Dit resort ademt rust uit, rust en stilte die je ondergaat als je even gaat zitten. Een groene parel waar je overdag de eksters en ‘s nachts de fonkelende sterren ziet. Waar je ook de twinkeling in de ogen van de uitbaters opmerkt, dit is een liefdeskoppel die hun resort uitbaat met hart en ziel, ze geven alles wat ze kunnen om je verblijf zo heerlijk mogelijk te maken.”

“Annemie en Wim hebben ons met open armen ontvangen. Dit zijn zeer aangename pure mensen die je behandelen alsof we elkaar al jaren kennen. Echte toppers! Ons huisje was tot in de puntjes perfect verzorgd. We voelden ons net als thuis, maar dan beter dankzij de Spaanse zon.

“Mijn eerste kennismaking met naturisme was een ware openbaring. Ik voelde me direct thuis door het warme welkom, de mooie omgeving, de leuke huisjes, de mooie tuin, het uitzicht, … kortom: elke dag was er iets nieuws te ontdekken. “

Google

 

Lees de Google reviews

Een kleine greep…

“de kunst om iemand te laten genieten
de kunst om een zen-gevoel te creëren
de kunst om van kleine dingen iets groots te maken
de kunst om lekker eten te sharen
het is jullie allemaal gegeven
en wat het echt speciaal maakt, is dat jullie er zelf ook zoveel van genieten, deugd aan hebben, energie uit halen”

“Eigenaren zijn schatten van mensen met een flinke drive om het de gasten naar de zin te maken. Er wordt van alles georganiseerd en de villa’s, zwembaden, sauna en het terrein super onderhouden. Wil je gezamenlijk eten of dingen ondernemen? Dat kan, wil je dat liever niet of minder? Ook dat kan. Heb je vragen? opmerkingen? etc.
Ze staan voor je klaar om je vraag te beantwoorden. De prijzen? Heel goed te doen. Gezelligheid, service en kwaliteit staan bovenaan.”

 

Tripadvisor

Lees de Tripadvisor reviews

Enkele reviews…

“Prachtige villa, er ontbrak niets. Geweldige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Wim en Annemie zijn een geweldig gastheer en dame. Niets is hun teveel, altijd een luisterend oor om verbeteringen te realiseren. Van hun gezelligheid en maaltijden genoten. Als F1 liefhebber zorgen voor een groot scherm om de wedstrijd te volgen. we gaan zeker nog een keer naar dit prachtig paradijsje. ”

“Aan werkelijk alles is gedacht in deze mooie villa’s. De gastvrijheid van de eigenaren kent geen grenzen. Als je rust, ruimte en gezelligheid in een mooie omgeving zoekt dan kun je die daar vinden”

“We wilden hier graag naar toe , maar helaas geen beschikbaarheid .We konden een dagpas nemen en dit ook gedaan . Meteen bij aankomst zag je al dat dit in 1 woord geweldig is hier . Rondleiding gehad van Wim en Annemie Wat een geweldig complex . Het was onze 1e naturistiche ervaring en dat wisten ze , en we voelden ons meteen op ons gemak.”

 

Naked Wanderings (Nick & Lins)

Nick en Lins stellen zichzelf op hun website voor als volgt :  “Hi we are Nick & Lins, a Belgian couple in their early 30s, who love traveling the world.
Since a couple of years we discovered a new way of traveling.
The naked way.
We invite you to take off your clothes and come with us!”

Ze reizen de hele wereld rond om naaktlocaties te bezoeken en er een review over te schrijven. In augustus 2019 waren ze in Lavinia te gast, en schreven deze mooie review

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@lavinianaturistresort.com